• GANTS HILL STATION

    2 Seven Way Parade, Woodford Avenue, IG2 6XH, London
    Tel: 0208 55 03 183
    Email: draculalondon1@gmail.com

    FACEBOOK

Happy Women’s Day!

Ziua Internațională a Femeii celebrează realizările femeilor din întreaga lume și amintește de provocările cu care se confruntă acestea. Este un moment care ne oferă spațiul să reflectăm și să ne bucurăm de cee ce înfăptuiesc ele în fiecare zi, să ne arătăm recunoștința pentru munca și eforturile pe care le depun pentru a face lumea noastră mai bună. Pe măsură ce sărbătorim această zi importantă, vrem să ne acordăm un timp pentru a onora femeile din diasporă care întrețin viața și puterea comunității noastre.

În acest an, de 8 martie, te îndemnăm să fi un aliat al femeilor din viața ta, să contribui prin acțiunile și gândurile tale la a crea o lume inclusivă și prosperă pentru fetele și femeile din România, fie că sunt alături de noi, fie că sunt acasă.

Și pentru că noi îți suntem complici în a celebra, ți-am pregătit câteva cadouri care știm bine că vor ajunge la inima celor dragi vouă și le vor încânta. Mai mult, la noi găsești bunătățile și dulciurile românești cu care să-ți arăți prețuirea și aprecierea. Fiind siguri că vei găsi la noi atenția potrivită pentru femeile din familia ta sau de la lucru, te invităm cu drag în magazinul nostru.

© Copyright - Dracula London