• GANTS HILL STATION

    2 Seven Way Parade, Woodford Avenue, IG2 6XH, London
    Tel: 0208 55 03 183
    Email: draculalondon1@gmail.com

    FACEBOOK

Anul acesta, poate mai mult ca niciodată, Crăciunul este o sărbătoare a speranței, a împăcării și a celebrării unui nou început. Am fost atinși cu toți, în feluri nebănuite, de provocările și fricile unei crize pe care am trăit-o fiecare suflet de pe glob. Cu toată suferința, am înțeles ce înseamnă și ce presupune să fim cu adevărat împreună. Am stat departe de cei dragi pentru a-i avea cât mai mult alături de noi. Am pierdut multe lucruri materiale având țelul de a putea păstra tot ceea ce e cu adevarat important. 

Chiar dacă greul nu a trecut încă, am arătat că suntem rezilienți, puternici și înzestrați cu dorința de a merge mai departe. Cu toate acestea în gând, să întâmpinăm fericiți minunatele Sărbători de Iarnă și să ne dăm răgazul de a ne aminti de noi înșine și de cei dragi. 

Mulți dintre noi își vor petrece sărbătorile departe de cei dragi, mai mulți ca în alți ani. Dar avem tradițiile noastre și ele ne aduc mai aproape de cei de acasă. Ca în fiecare an, echipa noastră vă întâmpină cu brațele deschise. E o mare încântare pentru noi să știm că putem aduce românilor din diasporă gusturile de acasă, că putem contribui la împlinirea tradițiilor de sărbători și că suntem împreună la finalul acestui an plin de încercări. 

Sărbători Fericite! 

© Copyright - Dracula London