• GANTS HILL STATION

    2 Seven Way Parade, Woodford Avenue, IG2 6XH, London
    Tel: 0208 55 03 183
    Email: draculalondon1@gmail.com

    FACEBOOK

Dragii nostrii,

Vă invităm la degustare! Sperăm că vremea frumoasă să vă țină gratarele aprinse și pofta pe masură bunătătilor aduse din România pe care le găsiți oricând la Magazinul Dracula. Vara aceasta, pe lângă preparatele tradiționale, avem și o surpriză pentru voi. Suntem bucuroși să introducem produse noi care ne ajută să ne menținem sănătatea și să facem din fiecare masă un adevărat festin:
preparate din carne de struț.
Crescuti cu grijă in ferme românești, cu aer curat si spațiu de mișcare, struții ne oferă o carne mai slab calorică decât carnea de pui, dar foarte bogată în proteine. Deasemenea, carnea de struț este recomandată pentru calitălile nutritive deosebite, fiind bogată în fier, vitamina E și omega 3,6 si 9. De asemenea, preparate precum micii, carnații sau feliile pentru friptură au un conținut redus de sodiu.

Va așteptăm cu nerabdare în magazinul nostru, sâmbătă 22 iulie  pentru degusta produsele cu promisiunea că meniul din acest weekend va fi o experiență inedită pentru familie și musafiri.

PS: Știați ca struțul este cea mai mare pasare din lume? Că produce cel mai mare ou? Si că este cea mai rapidă pasare care aleargă pe pământ?

 

© Copyright - Dracula London